State bicycle online kopen


State Bicycle fiets online kopen? Hier kan je een ruime keuze vinden

Met een State Bicyle fiets kom jij goed voor de dag, voorbijgangers zullen je nakijken terwijl jij comfortabel op deze fiets een sprintje trekt. State Bicycle is een Amerikaans topmerk dat gekend is voor stoere en betrouwbare fietsen, het beste in de wereld van de fixie fietsen. De  fabrikant komt steeds weer met innovatieve modellen waar jij een keuze uit kunt maken. Wil jij ook zo’n stoere fiets online kopen? Surf dan snel naar onze webwinkel en laat je verrassen door ons enorme aanbod.

Het frame van een State Bicycle fiets heeft met zijn stijfheid en wendbaarheid de perfecte combinatie in huis om zelfverzekerd over de weg te gaan. De ontwerpers van deze fietsen weten wat een sportieve fietser wil. De steeds nieuwe modellen zijn hiervan het bewijs, want stunten op je fiets doe je met een State Bicycle fiets. Je kunt een ruime keuze maken uit de State Bicycle fiets modellen, vele kleuren, maar liefst drie stuurtypes en een vijftal framematen.

State Biclycle Thunderbird fiets online bestellen

State Bicycle heeft al veel fietsen op de markt gebracht: van fixed gear tot cyclocross fietsen. Eén van de allernieuwste modellen op het gebied van cyclocrossen is de Thunderbird en deze prachtige crossfiets kun je nu bij ons online bestellen. Deze fiets willen wij juist bij jou graag onder de aandacht brengen, omdat deze beschikt over een ongekende veelzijdigheid en balans. Ideaal voor bijvoorbeeld een SSCX rijder. Je kunt er naar hartenlust mee crossen. Crossen met de juiste fiets betekent dat jij makkelijker de finish kunt halen. Deze fiets met ernstige remkrachten beschikt over een aantal van de meest vertrouwde onderdelen in de cyclocross wereld. Een Thunderbird zal zeker aan al je eisen en wensen voldoen.

Je kunt al op heel jonge leeftijd met fietscrossen beginnen. Het is een sport voor iedereen, jong en oud. Het is een spectaculaire sport en is daardoor niet zonder risico. Een goede outfit en State Bicycle fiets kan risico’s beperken. Je kunt bij ons zo’n professionele fiets online kopen inclusief accessoires zoals een helm, want crossen kan nog zo leuk maar veiligheid staat voorop.

In ons brede assortiment vindt jij helmen die voldoen, uiteraard CE getest en gekeurd. Het doel van de CE-markering is enerzijds het bevorderen van de vrije handel binnen de lidstaten en anderzijds het waarborgen jou veiligheid. Doe je mee aan fiets- of crosswedstrijden? Dan ben je verplicht een helm te dragen. Tijdens trainingen is het ook zeer aan te raden om er een te dragen. Een helm beschermt je hoofd namelijk bij een val en helpt zo (hersen)letsel voorkomen. Jij kunt bijvoorbeeld bij ons een Brooks of MET helm online bestellen. Het uiterlijk van de helm is net even anders dan andere helmen en zit een beetje tussen retro en modern in.

Met een State Bicycle fiets kan jij gefocust fietsen

Elke State Bicycle fiets bezorgen wij bij jou aan huis. De fiets is voor 90% afgemonteerd, de rest kan je zelf doen. Stuur, zadelhoogte en pedalen kun je zelf monteren, zodat je comfortabel en gefocust kunt fietsen. Je kunt direct je fiets online in onze webshop bestellen. Heb je nog vragen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze.

Vanzelfsprekend kun je ook bij ons terecht voor fiets onderdelen en parts. Dit is zeker handig als jij je eigen dames of heren bike wilt samenstellen en dus bouwen. Als specialist hebben wij veel fietsonderdelen, accessoires en toebehoren te koop tegen aantrekkelijke prijzen.

Hieronder tref je daar een deel van aan.

© 2016 - 2020 Singlespeedbike.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel